\
آیکون منو
نام ارسال کننده :  
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :  
موضوع ایمیل :
اخبار
احتمال عمدی بودن آتش سوزی در بحر آسمان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت: به نظر می رسد آتش سوزی در منطقه حفاظت شده بحرآسمان جیرفت عمدی باشد و موضوع از طریق اداره حفاظت محیط زیست از طریق مراجع قضائی در حال پیگیری است. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان شبانگاه جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۶ هکتار از اراضی منطقه سربیژن ساردوئیه جیرفت که دچار حریق شده بود با همکاری نیروهای مردمی، محیط زیست و منابع طبیعی جیرفت مهار و خاموش شد.

مرجان شاکری با بیان اینکه آتش سوزی عصر امروز جنوب کرمان در ارتفاعات رخ داده است تصریح کرد: بیشتر پوشش گیاهی این منطقه درمنه بوده است. 

وی به حضور بخشدار و جانشین فرمانده سپاه جیرفت و محیط بانان بخش ساردوئیه بلافاصله بعد از اطلاع از وقوع آتش سوزی خبر داد و گفت: این آتش سوزی در منطقه حفاظت شده بحرآسمان جیرفت اتفاق افتاده که به نظر می رسد عمدی باشد و موضوع از طریق اداره حفاظت محیط زیست از طریق مراجع قضائی در حال پیگیری است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت: آتش سوزی دوم نیز در منطقه مرغک حد فاصل شهرستانهای جیرفت و بم اتفاق افتاده که به دلیل حضور به موقع نیروهای یگان حفاظت محیط زیست به سرعت کنترل شد.

شاکری با اعلام اینکه در مجموع هشت هکتار از اراضی جنوب کرمان در آتش سوخت، اعلام کرد: ۶ هکتار از اراضی منطقه سربیژن ساردوئیه و ۲ هکتار از اراضی منطقه مرغک شهرستان جیرفت عصر جمعه در آتش سوخت.

روز جهانی محیط بان گرامی باد

 وی همچنین گفت: سی و یکم جولای سال ۲۰۰۷ مصادف با نخستین روز تاسیس اتحادیه جهانی رنجرها International Ranger Federation به عنوان روز جهانی محیط بان نامگذاری شده است.

شاکری تصریح کرد: روز جهانی محیط بان یادآور فداکاری و از خود گذشتگی های افرادی است که جان خود را در راه حفاظت از گنجینه های طبیعی جهان به خطر انداخته و در این راه کشته یا زخمی شده اند.

وی اظهار داشت : میلاد امام رضا و امام مهربانی ها به عنوان روز ملی محیطبان نام گذاری شده است.

کلمات کليدي
کرمان, جیرفت, بحرآسمان, آتش سوزی, محیط بان
بيشتر
اخبار مرتبط
تدوین برنامه مدیریت استراتژیک جمعیت های گرگ در استان همدان
  • 1398/1/20 سه‌شنبه تدوین برنامه مدیریت استراتژیک جمعیت های گرگ در استان همدان
    نیاز حیات وحش به زیستگاه جهت برآوردن نیازهای حیاتی (آب، غذا، پناه و مکان تولیدمثل) از یک سو و نیاز انسان به اراضی طبیعی بیشتر جهت توسعه فعالیت های کشاورزی، صنعتی و مسکونی از سوی دیگر، منجر به بروز تعارضاتی میان انسان و حیات وحش شده است. وقوع حملات متعدد گرگ به انسان و دام در استان همدان یکی از نمونه های بارز این تعارض بشمار می آید.